Proves Cangur!

El passat dijous 16 de març, tots els alumnes de 1r ESO vam participar en les anomenades “Proves Cangur”. Aquestes proves són unes proves en la que has de marcar l’opció correcta. Són un bon exercici per exercitar el teu cervell! Són unes proves de lògica, tot i que també necessites coneixements matemàtics. És cert que són molt difícils, tot i que valen molt la pena si t’agraden les matemàtiques i/o els problemes de lògica. Us hi animem a participar, segur que voldreu repetir!

Kahoot!

En una de les classes de tecnologia ens vam divertir moltíssim fent un Kahoot. És un joc educatiu, que hi pots jugar en grups o de manera individual. El Kahoot consisteix en el fet que una persona programa les preguntes (en el nostre cas les va preparar el nostre professor) i els alumnes les han de contestar. A la nostra classe vam atorgar tres premis: un pels primers, un pels segons i un altre pels tercers. En tots els casos, guanyàvem un xupa-xup. Va ser una classe molt divertida, ja que a part d’aprendre moltes coses d’una manera entretinguda i diferent, t’ho passes genial! A la classe de 1r B ens va encantar! Ho recomanem!
Fins a la propera entrada!

Comencem!!!

Hola! Aquest és el bloc de la classe de primer d’ESO b. El gestionem tres alumnes: l’Àlex, el Sergi i jo, l’Alex. De moment només som nosaltres tres, però segur que després, els nostres companys s’hi afegiran.

En aquest bloc us voldrem mantenir al dia sobre totes les activitats que durem a terme, els concursos en els que participarem… Ara mateix, tota la classe està participant en un concurs que es diu Consumópolis. És molt divertit, i, a més, aprens moltes coses jugant al Consuquizz!

Hi escriurem regularment, així que us mantindrem informats. Fins a la propera entrada!