Resolem les preguntes del joc Cap Odissey

  • Valora el joc. Ens ensenya a cultivar aliments i vendrels
  • Que has de fer per produir aliments? Quines limitacions o dificultats t’imposa el joc perquè no puguis produir-los? Com ho pots solucionar? Per produïr aliments hem de fertilitzar una zona i després plantar els aliments. Les limitacions són que necessites gastar diners per anar cultivant. Ho podem solucionar venent els productes cultivats
  • Que pots fer per millorar la teva granja? Hi han millores en el joc com tractors, magatzems on deixar els cultius, etc.
  • Creus que aquest joc s’assembla a la realitat? Per què? Penses que aquesta manera de produir pot contaminar el medi ambient? Per què? Crec que s’assembla una mica, peró no del tot, ja que el transport de productes com altres coses té un cost i es pot tardar dies en fer una sola gestió de cultius, cosa que en el joc, es fa en un tres i no res. Crec que aquesta manera de produir no és dolenta pel medi ambient, perque no es fa servir fàbriques ni coses contaminants.
  • Penses que es podrien produir aliments d’una altra manera? Quines són les teves propostes? Crec que es podria fer servir l’ús de més sistemes de treball, com el sistema de regadiu per exemple.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *