Aprenem a fer un conductor elèctric!

Hola a tots avui us explicaré un treball que portem fent des de fa un temps els nois i noies del grup de taller

Començarem pels materials:

-Caixa de sabates

-Pila de petaca

-Cables de coure

-Led

-Enquadernadors

-Les fotografies que volguem posar-hi

-Noms o paraules que tinguin a veure amb les fotografies abans mencionades

-Cinta aïllant

-Cable vermell i negre

cajadezapatos

Pila de petaca 4,5 voltios

rollocobre

led

encuadernadors

TASR-C102

El primer que haurem de fer serà fer-li uns forats a la tapa de la caixa de manera que quedi un dos forats per cada foto i el seu nom relacionat, despés haurem d’enganxar les fotos i els noms al costats dels forats per posteriorment plastificar-ho. Llavors haurem de posar els enquadernadors en els forats

IMG_1320

després haurem de fer el cablejat, que té aquest aspecte

Sin-título-1-1024x552

 

Comencem pel led. En el led la pota curta la enganxarem amb el cable negre i a la llarga amb el cable vermell, tot aixó ho adherim amb un tros (no molt gran) de cinta aïllant i ho posarem per un tub petit de plàstic fins que ens quedi una cosa així:

IMG_1317

Llavors el cable negre l’allargarem amb un altre cable de coure on aquest l’enganxarem amb la part negativa de la pila de petaca, i a la positiva hi enganxarem amb un altre cable (de coure també) , tot aixó amb cinta aïllant .

IMG_1499

El cable de coure que surt de la part positiva serà el cable que surti per un dels dos forats que farem per als cables. I al altre forat, obviament, hi anirà el cable que previament haurem enganxat amb el cable vermell.

IMG_1498

Per últim hi connectarem les fotos i les seves paraules a través de cables que els enganxarem en els seus respectius enquadernadors.

IMG_1371

I al final ens quedarà una cosa així:

IMG_1372

 

 

 

 

 

 

 

GRÀCIES PER LA VOSTRA ATENCIÓ!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *