La meva opinió sobre aquest dos anys de tecnologia

Hola!

Avui us explicaré la meva opinió sobre aquest dos anys de tecnologia.

Sincerament m’agrada bastant aquesta assignatura perquè fa uns pocs anys no sabia utilitzar molt bé l’ordinador, utilitzar el drive, el gmail… Però gràcies a aquesta assignatura he sabut moltes coses molt útils per a fer treballs de l’institut…

També n’hi ha coses que m’han agradat molt, que ha sigut divertit, interessant… com per exemple: el scratch, aquesta activitat em va agradar moltíssim per què se’m feia divertit fer “actuar” hi ha un personatge, muntar una història pròpia, va ser una de les meves preferides. Una altra activitat que al principi em feia cosa fer era el prezi, una vegada vaig veure una presentació que uns companys de classe van fer i semblava una presentació bastant complicada de fer. Però a classe d’informàtica teníem que preparar una presentació de les parts d’un ordinador, que és la presentació que vaig publicar fa pocs dies o setmanes. Finalment penso que aquesta assignatura és molt útil i divertida en alguns casos. Clarament, també n’hi ha coses que no m’han agradat massa, com l’activitat de la infografia, no em va agradar massa perquè em va costar bastant fer-la. Les avantatges de fer tecnologia és que aprens molt d’alguna manera o altre.

 

Preguntes sobre les parts d’un ordinador amb el Scratch

Hola!

Després de acabar la presentació de les parts de l’ordinador amb el prezi hem decidit fer un test de preguntes amb el Scratch. Amb les següents preguntes que surten en la presentació podràs saber cuant saps sobre les parts de l’ordinador i haveure si saps per a que serveix cada cosa. A mi, personalment m’ha ajudat molt per saber és coses que no sabia del meu propi ordinador i si alguna vegada es trenca sabria com solucionar-ho… Espero que us passi igual que a mi i també espero que us agradi!

Aqui uds deixo l’enllaç:

Les parts d’un ordinador!

Hola!

Durant aquestes setmanes en tecnologia hem preparat un prezi sobre les parts de l’ordinador. Com per exemple: la targeta de so, de memòria, el monitor…. A més en la presentació n’hi ha petits textos de la definició amb unes fotografies per saber de quina part de l’ordinador s’està parlant… També es molt útil per conèixer més el teu ordinador, si se ha trencat alguna cosa… Espero que us agradi!

Enllaç: presentació parts d’un ordinador

El grup LAB

Hola!

Durant aquestes últimes setmanes hem estat preparant per grups de tres un sites que explica les diferents maneres de conserva d’aliments.

Per exemple: el salaó, secat al sol, en sal, en conservació…

En el meu grup hem estat bastant bé, espero que entreu  per veure que tal ens ha sortit. I aprendre nous mètodes de conservació.

enllaç web:

El material per realitzar el circuit

Hola!

Avui us posaré la llista del material que utilitzarem per realitzar el circuit:

Material

Una pila de petaca
Una resistència, per protegir els leds del circuit.
Una caixa buida de sabates
Fotografies de qualsevol tema amb el seu nom amb un paper petit
tants leds com fotografies hi possis
Tissores
Cola de barra
Cables elèctrics, negatius i positius
Pius metàlics
Cinta aillant
Paper de forrar
Escorxador
Un trosset de canyeta
Un LED

Taller: el circuit

Hola!

Durant unes classes de taller hem estat fent un circuit. És emocionant i divertit fer un circuit perquè montes cables, enganxes les fotos, el led… A mi m’agrada.

Bé, durant aquest dia com he dit abans, estàvem fent un circuit amb una capsa de sabates que teníem que portar cadascú la seva per fer-ho. Podíem triar nosaltres mateixos les imatges per al circuit. Com per exemple: instruments, pel·lícules, jocs, al bums de cantants… I a classe muntem el cables amb la caixa amb el professor que ens ensenya i ajuda a muntar-ho.

Jo l’he fet de les set pel·lícules de Star Wars. En un extrem de la caixa he ficat les portades de totes i a l’altra banda de la caixa he ficat els números d’episodis que hi ha. Llavors la persona té que endevinar quina pel·lícula té aquell número d’episodi.

Espero que vosaltres us animeu a fer també circuits:).

Cap Odissey: la meva opinió.

Hola!

Cap Odissey és un joc molt entretingut. M ha agradat bastant. És molt interessant perquè t’ensenya a com cultivar una granja… Per cultivar els aliments has de cultivar blat de moro, cereals o fins i tot comprar unes quantes vaques. Però vegades tenen unes “limitacions”, has de vendre terres, menjar que has cultivat… per poder aconseguir més coses a la teva granja. Per millorar la teva granja pots començar per tindre un bon negoci a l’hora de vendre per guanyar diners o un ordre. En aquest joc té algunes coses que és possible que s’assembli a la realitat, però n’hi ha coses que no. En el joc quan jugues no tens la sensació de què contamini el medi ambient per les coses que has d’utilitzar a l’hora de fer. Jo crec que la manera que utilitzen per produir aliments està molt bé.

Espero que alguna vegada o proveu i em deixeu un comentari per saber la vostra opinió.

Fins a la pròxima!

cap odissey