La meva opinió sobre aquest dos anys de tecnologia

Hola!

Avui us explicaré la meva opinió sobre aquest dos anys de tecnologia.

Sincerament m’agrada bastant aquesta assignatura perquè fa uns pocs anys no sabia utilitzar molt bé l’ordinador, utilitzar el drive, el gmail… Però gràcies a aquesta assignatura he sabut moltes coses molt útils per a fer treballs de l’institut…

També n’hi ha coses que m’han agradat molt, que ha sigut divertit, interessant… com per exemple: el scratch, aquesta activitat em va agradar moltíssim per què se’m feia divertit fer “actuar” hi ha un personatge, muntar una història pròpia, va ser una de les meves preferides. Una altra activitat que al principi em feia cosa fer era el prezi, una vegada vaig veure una presentació que uns companys de classe van fer i semblava una presentació bastant complicada de fer. Però a classe d’informàtica teníem que preparar una presentació de les parts d’un ordinador, que és la presentació que vaig publicar fa pocs dies o setmanes. Finalment penso que aquesta assignatura és molt útil i divertida en alguns casos. Clarament, també n’hi ha coses que no m’han agradat massa, com l’activitat de la infografia, no em va agradar massa perquè em va costar bastant fer-la. Les avantatges de fer tecnologia és que aprens molt d’alguna manera o altre.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *