ULTIM TREBALL DEL CURS!

Holaaa! Bueno per fi s’acaba el insitut i a l’última classe ens van dir de fer un treball per pujar nota i es tracta de fer una presentació(o bé un video, o bé amb prezi o amb magisto…) responent a preguntes d’aquest estil: que és el que més t’ha agradat? el que menys? ….

Jo l’he feta amb prezi, cliqueu aqui per veure’l i a veure si agrada:)

BON ESTIUUU!!!!!!!!

Pinterest ETIQUETATGE D’OUS

A l’altre entrada ushe explicat una mica l’activitat , com va PINTEREST i la PRODUCCIÓ INTEGRADA. Ara, em queda per explicar-vos l’etiquetatge d’ous.

L’ETIQUETATGE D’OUS consisteix en un codi de nombres vermells que es grava en la pela dels ous. És una norma que regeix en molts països. La primera xifra de l’etiqueta dels ous indica el codi de la forma de cria. Les lletres que la segueixen indiquen el país on s’ha produït.Les dues següents xifres la província, les tres següents el municipi i finalment les últimes tres indiquen la granja de producció.

Aqui us deixo el meu pinterest sobre l’etiquetatge d’ous: ETIQUETATGE D’OUS

Pinterest PRODUCCIÓ INTEGRADA

A tecnologia, hem començat a utilitzar una eina que es diu Pinterest amb la qual pots penjar fotos (o agafades de la mateixa web o d’internet) i penjar-la en el teu perfil i també ficar-li informació sobre el que penjaràs. Nosaltres amb aquesta eina havíem de fer o be parelles o be grups de tres (noslatres som tres: la Paula Elías, la Xènia Bernal i jo) i fer un pinterest on penjar fotos i informació sobre varies coses sobre l’etiquetatge d’aliments. A mi em va tocar la producció integrada i l’etiquetatge d’ous.

La PRODUCCIÓ INTEGRADA és el conjunt de sistemes agrícoles per obtenir vegetals que utilitzen els recursos i els mecanismes de producció naturals i asseguren una bona agricultura per molt de temps.

 Aqui us deixo el meu pinterest sobre la producció integrada: PRODUCCIÓ INTEGRADA

Les flowers

Holaa. L’últim dia a tecno, vam haver de fer grups de 4/5 , inventar u nom pel grup, fer un logo i una carpeta compartida amb tots els membres del grup i amb el professor. I haviem de fer una entrada cadascuna al seu bloc (com estic fent ara) explicant tot això. El meu grup es diu Flowers, i som cinc nenes: l’Anna B. , la Xènia, l’Ari, la Paula i jo.

Edificis Montblanc

L’altre dia a classe de Tecno ens van posar de deures buscar informació sobre 12 monuments de Montblanc que vam visitar al crèdit de síntesi. Entre tot el grup, ens vam repartir la feina i a mi em va tocar buscar informació sobre el carrer de la Civaderia, el Palau reial i el portal de Sant Jordi. Us deixo aqui l’enllaç per poder-ho veure. Cliqueu aqui

Scratch – parts ordinador

Holaaa! Avui, us proposaré un joc sobre les parts de l’ordinador que he fet amb SCRATCH , un joc d’ordinador no molt difícil d’utilitzar. A les últimes 3/4 sessions de classe de Tecnologia/Taller hem estat fent aquest joc, cada alumne el seu. El meu, no és molt peculiar ni tampoc molt difícil però jo crec que es una manera més divertida d’aprendre com funcionen i quines són les parts de l’ordinador. És el primer cop que faig un joc de preguntes amb Scratch, així que espero que us agradi. CLIQUEU AQUI PER JUGAR