Dialeg del meu powtoon!

Com Estalbiem l’Energia

Hola avui us ensenyaré a com estalviar energia per un be comú.

Ho no! S’han descuidat els fogons i ara tota la casa s’esta cremant!!!

Amic meu quants aparells electronics tens oberts i no els estas fent servir!!

Noooo, Ho sentooo!

Per estalbiar més l’energia hem d’apagar tots aquells aparells electronics que no estiguem utilitzant els hem d’apagar per no consumir inutilment.

LA MEVA PRODUCCIÓ D’ALIMENTS

Valora el joc

– El joc en global esta molt be ja que has d’intentar aconseguir el 100%  contra abans millor i es més o menys amb temps real

  • Que has de fer per produir aliments? Quines limitacions o dificultats t’imposa el joc perquè no puguis produir-los? Com ho pots solucionar?

– Per produir aliments el que s’ha de fer es cultivar el blat i la civada més las vaques, aproximadament cada mes et produeixen una quantitat depen de les parcel·les que hagis ficat de allò. Les limitacions que el joc ens imposa són: els diners que costa aplanar la parcel·la i depen del que tu vulguis cultivar tants diners. ho pots solucionar venent tots els recursos que guanyis i amb aquests diners acabar d’omplir totes les parcel·les per complir els tres objectius.

  • Que pots fer per millorar la teva granja?

– La teva granja millora a cada parcel·la que compres, i si vols obtindre mes recursos comprat els diferents tractors.

  • Creus que aquest joc s’assembla a la realitat? Per què? Penses que aquesta manera de produir pot contaminar el medi ambient? Per què?

– El joc si que s’assembla a la realitat perquè et posa els dies on fa calor i on et diu que plantis mes per produir mes ràpid. També hi ha per alimentar més las vaques perquè recullis abans el seu menjar etc.

  • Penses que es podrien produir aliments d’una altra manera? Quines són les teves propostes?

– Jo penso que sempre es poden produïr aliments de formes diferents pero en una granja no, perque en les granges sempre es fa el mateix: plantar, recolectar + guanyar diners i replantar.

Com he quedat jo en aquest joc
Sin título

Continua la lectura de LA MEVA PRODUCCIÓ D’ALIMENTS