Treball extre acabat!

Hola a tots i a totes! També amb l’Aina hem fet un treball extre per pujar nota. Aquí us el deixo. Resumeix aquests dos anys que he estat treballant d’aquesta manera a tecnologia. Espero que us agradi!!

 

1465886916

Publicat dins de General | Envia un comentari

L’últim sites del curs ja està aquí!

Hola a tots i a totes! Aquests dies he estat treballant en un Google Sites que té molt a veure amb l’últim que us vaig presentar. Aquest tracta sobre l’etiquetatge dels aliments. Aquí us el deixo!!

L’he fet amb una companya de classe, l’Aina. El nostre grup ens diem MAIN!

Súper enllaç 2!!

Captura

Publicat dins de General | Envia un comentari

El notre Google Sites sobre els aliments ja està llest!!

Aquests últim dies el meu grup EJEM i jo hem estat treballant la cassificació dels aliments en un Google Sites. La  veritat és que ens ha quedat molt bé. Aquí us comparteixo l’enllaç per si hi voleu fer una ullada. Espero que us agradi!!!!

Súper enllaç!

 

Publicat dins de General | Envia un comentari

Scratch amb infografies

Hola a tots i a totes!! Avui us explicarés una mica tot el que hem estat fent aquests dies a informàtica. Com voliem que tot el món sapigués jugar a Scratch, vam fer unes infografíes, cadascún feia un aspecte. Aquí us deixo l’enllaç (feu clic a la imatge)

 

Infografia Aina

Publicat dins de General | Envia un comentari

Crèdit de Síntesi

Hola a tots i a totes!! Aquesta setmana hem estat fent el crèdit  de síntesi. Aquí us deixo el Google Sites que hem fet i la nostre feina:

Google Sites

 

Monestir_de_Poblet_P1250103

Publicat dins de General | Envia un comentari

La Meva Xinxilla!!

Avui us explico una mica de què va el meu altre bloc. Tracta sobre explicar les curiositats i dades interessants sobre les xinxilles. Si algú vlo saber què és aquest animal jo us recomano que el mireu. Us agradarà. Penjo entrades casi cada dia. ja he tornat a començar a posar-me en marxa. Fins la pròxima!!

PD: Hi han novetats en el menú!!

Publicat dins de Personal | Envia un comentari

Inforgafia

Hola a tots i a totes. Aquests dies hem estat treballant a classe els diferents tipus d’agricultura que hi ha. Per parelles hem fet una inforagía, aquí us la deixo!!!

INFORGrafia def.

Publicat dins de General | Envia un comentari

Les parts d’un ordinador

Hola a tots i a totes! Avui us explico que he estat fent durant tot aquest temps. He estat treballant en una presentació de Prezi i en un Scratch sobre les parts que té un ordinador.  Aquí us deixo l’enllç del Prezi:

Prezi!!

I aquí el de Scratch:

Scratch!!

Espero que us agradi!!   😉

Publicat dins de Activitats | Envia un comentari

CAP ODYSSEY

Hola a tots i a totes!! Avui us porto un joc nou. Aquest joc es diu Cap Odyssey i tracta sobre produïr aliments. Aquí us deixo unes preguntes que he respós.

Valora el joc

Aquest joc m’ha semblat molt interessant. Has de pensar i actuar ràpid perquè si no no tens temps de assolir els reptes. A mi en general m’agraden molt aquest tipus de jocs. Si el valorés del zero al deu li posaria un vuit. Perquè, està molt bé, però no et dona moltes possibilitats. M’explico, quan tu estàs jugant només pots fer una cosa, el repte que et proposen. També trobo que ho vius una mica des de fora. A mi m’agradaria que haguessis de comprar fertilitzants o coses per l’estil. Que no fos tot tant estàtic.

Què has de fer per pruduir aliments? Quines limitacions o dificultats t’imposa el joc perquè no puguis produir-los? Com ho pots solucionar?

Per produir aliments has de plantar i cuidar les plantes i animals. El joc et dificulta ja que hi han èpoques de l’any que no hi ha clima faborable o els preus has caigut. Pots solucionar-ho vnent quan els preus estiguin alts i plantant quan el clima sigui faborable.

Què pots fer per millorar la teva granja?

Quan ja portes un temps avançat del joc, aquest est dona algunes opcions perquè puguis millorar la producció d’aliments. Són aquestes:

  • Pots posar adobs.
  • Pots augmentar l’emagatzamatge dels aliments.
  • Pots comprar tres tractor diferents per ajudar amb la producció.

Creus que el joc s’assembla a la realitat? Per què? Penses que d’aquesta manera de produir pot contaminar el medi ambient? Per què?

Jo crec que aquest joc no s’assembla gaire a la realitat. Perquè quan tu necessites carn i la estreus d’una baca, aquesta la mates, no segueix viva. També crec que en la vida reals no vas “desbloquejant” terrenys. Els tens i en qualsevol cas el que fas és anar-lo cuidant tot a la vegada.

Crec que contamnem una mica, però no gaire. Perquè un dels princials gasos causant de l’efecte hivernacle és el metà i aquest el produeix, en gran part les baques, bous, animals de granja.

Penses que es podrien produir aliments d’una altra manera? Quines són les teves propostes?

Jo cres que més que una altre forma es podrien fer d’una altre manera. En comptes d’estar en mig de la ciutat, o al costat de la carretera, haurien d’estar en camp obert, tent les plantes com els animals.

Publicat dins de Activitats | Envia un comentari

El programa de la Giga!

Hola a tots i a totes!! Avui us presento el Programa de la Giga. És una petita pel·lícula que he creat amb un programa que es diu Scratch i que correspona al guió que us vaig presentr la setmana pasada. Aquí us deixo l’enllaç. Espero que us agradi!!

 

Publicat dins de General | Envia un comentari