CAP ODYSSEY

Hola a tots i a totes!! Avui us porto un joc nou. Aquest joc es diu Cap Odyssey i tracta sobre produïr aliments. Aquí us deixo unes preguntes que he respós.

Valora el joc

Aquest joc m’ha semblat molt interessant. Has de pensar i actuar ràpid perquè si no no tens temps de assolir els reptes. A mi en general m’agraden molt aquest tipus de jocs. Si el valorés del zero al deu li posaria un vuit. Perquè, està molt bé, però no et dona moltes possibilitats. M’explico, quan tu estàs jugant només pots fer una cosa, el repte que et proposen. També trobo que ho vius una mica des de fora. A mi m’agradaria que haguessis de comprar fertilitzants o coses per l’estil. Que no fos tot tant estàtic.

Què has de fer per pruduir aliments? Quines limitacions o dificultats t’imposa el joc perquè no puguis produir-los? Com ho pots solucionar?

Per produir aliments has de plantar i cuidar les plantes i animals. El joc et dificulta ja que hi han èpoques de l’any que no hi ha clima faborable o els preus has caigut. Pots solucionar-ho vnent quan els preus estiguin alts i plantant quan el clima sigui faborable.

Què pots fer per millorar la teva granja?

Quan ja portes un temps avançat del joc, aquest est dona algunes opcions perquè puguis millorar la producció d’aliments. Són aquestes:

  • Pots posar adobs.
  • Pots augmentar l’emagatzamatge dels aliments.
  • Pots comprar tres tractor diferents per ajudar amb la producció.

Creus que el joc s’assembla a la realitat? Per què? Penses que d’aquesta manera de produir pot contaminar el medi ambient? Per què?

Jo crec que aquest joc no s’assembla gaire a la realitat. Perquè quan tu necessites carn i la estreus d’una baca, aquesta la mates, no segueix viva. També crec que en la vida reals no vas “desbloquejant” terrenys. Els tens i en qualsevol cas el que fas és anar-lo cuidant tot a la vegada.

Crec que contamnem una mica, però no gaire. Perquè un dels princials gasos causant de l’efecte hivernacle és el metà i aquest el produeix, en gran part les baques, bous, animals de granja.

Penses que es podrien produir aliments d’una altra manera? Quines són les teves propostes?

Jo cres que més que una altre forma es podrien fer d’una altre manera. En comptes d’estar en mig de la ciutat, o al costat de la carretera, haurien d’estar en camp obert, tent les plantes com els animals.

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *