CAPSA CONECTOR!!!!!

Aixo és el que vaig fer quan feia taller, ara faig tecnologia i per això ho estic fent, aixo em va portar bastantes hores, ara os explicare el proces:

1-Vaig seleccionar els cables i els vaig pelar per les bandes.                          2-Vaig buscar els països per posar-los a la capsa.                                              3-Vaig posar els cables amb els països corresponents i els vaig. conectar al led per quan fos correcte s’engegues el led de color verd.

ELECTROCITY

Hola, avui us parlare sobre un joc que hem treballat a classe que es diu electrocity.

El que m’ha agradat: A mi el que m’ha agradat del joc es que es pot fer la teva ciutat, que pots arribar a tindre a la gent contenta o no contenta i saber si s’anirna de la teca ciutat o no.

El que no m’ha agradat: El que em sembla malament d’aquest joc es que quan passas els torns hi han masses pocs perl meu gust, tindrien que haver-hi més.

 

El que m’ha semblat dificil: A mi el que més em va costar es que el meu poble estigues content, perque si els hi pujava els impostos es queixaven i si els baixava no podia conseguir molts diners i llavors a la ciutat no podia fer res i els habitants no els hi agradava.

 

Altre lloc ALNUVOL.INFO llocs web

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com