LA INDÚSTRIA TÈXTIL

Hola a tots! 🙂 A tecnologia hem començat a treballar la indústria tèxtil. En parelles o en grups de tres hem hagut de fer unes preguntes sobre la indústria tèxtil que ens ha fet reflexionar sobre el que comprem i on ho fem. Aquí us deixo l’enllaç del genially on està el treball fet, l’eina genially per si us interessa utilitzar-la i els blocs dels meus companys, en Pau i la Laia. 🙂 Espero que us agradi! 🙂

 

 

Els aliments

Hem estat treballant els aliments i en parelles hem preparat unes presentacions amb una nova eina anomenada Genially. 🙂 A mi m’ha agradat molt i us la recomano perque a part de presentacions es poden fer infografies, mapes, imatges interactives i moltes coses més relacionades amb treballs escolars i coses que no tenen res a veure amb l’escola com construir una postal de felicitació, un àlbum de fotos o un calendari personalitzat! 🙂

Podeu fer les coses que més us agradin. Us deixo a sota els enllaços perquè pogueu entrar a la presentació, al bloc de l’Alexia, la companya que ha fet el genially amb mi i del programa perquè així pogueu utilitzar-lo.

Espero que us agradi! 😉

Badge

Badge

Bloc de l'Alexia

 

Scratch 4 Arduino

A tecnologia hem començat a treballar amb S4A (Scratch for arduino) una eina semblant a l’Scratch conectada a una placa. En aquesta placa hi posem leds amb resistències perquè no es sobreescalfin i mitjançant la programació que posem a l’Scratch, les llums s’encenen o s’apaguen.

;)La meva companya Laia i jo hem fet un de mostra de un semàfor i un cotxe cliqueu a la imatge d’abaix per entrar-hi i a la de sota per entrar al bloc de la Laia. 😉

Espero que us agradi! 🙂

Badge

Laia

Scratch- Les parts de l’ordinador.

Hola a tots! La Naiara i jo hem creat un joc amb scrach sobre les parts de l’ordinador. 😉 És un joc molt divertit i a demés es pot aprendre moltes coses del ordinador 😉 . Us convido a entrar!

A sota de l’entrada he col·locat una fotografia enllaçada amb el joc per que pogueu entrar, i una altra amb el bloc de la Naiara on hi podreu trobar coses molt interessants.

Espero que us agradi! 🙂

Badge

Naiara

Cebes&Pècores

Hola! Ja hem acabat la nostra web de l’energia mareomotriu. A sota del tot hi trobareu uness imatges enllaçades amb la web de l’energia mareomotriu, amb el blog de classe, amb el del professor i amb el dels integrants del grup cebes&pècores : l’Alexia, l’Albert i en Marc. Si voleu podeu entrar i hi trobareu totes les activitats que anirem fent al llarg del curs. Espero que us agradi!

Badge

Bloc de l’Alexia.  Bloc del Marc

Bloc d’en Marc

Badge

Bloc de l’Albert Badge

Bloc de classe

Cebes&Pècores

Pàgina web de l’energia mareomotriu

Badge

Bloc del professor

 

Cebes&Pècores

Hola! Hem començat a estudiar les energies i perquè l’aprenentatge resulti més fàcil estem fent treballs en grup i a cada grup se li ha adjudicat una energia diferent.

El meu grup es diu CEBES&PÈCORES i som L’Alexia, el Marc l’Albert i jo i treballem en l’energia mareomotriu. Estem creant una pàgina web sobre aquesta energia. Quan estigui acabada us enviaré un enllaç.

També us podria interessar entrar al nostre blog de classe on podreu trobar més informació sobre els altres grups que treballen les demés energies. Si cliqueu aquí hi podreu accedir.