Joc de preguntes amb l’scratch

Hola! Aquests dies, a informàtica, amb la Mònica hem estat creant un joc de preguntes amb l’scratch, una eina de programació. Les preguntes són sobre les parts de l’ordinador. Esperem que us agradi que que us ajudi a entendre millor la mecanica dels ordinadors i us animeu a provar l’scratch!

Si vols veure el nostre joc, clica la imatge que diu: informàtica teoria

si vols anar directe a l’scratch, clica la imatge que posa: scratch!


Electroweb presentació

A classe de tecnología ens van dir a la Mònica i a mi la idea de crear una web per a explicar coses com ara explicar com funciona una central eólica. Vam començar i ara, l’estem dissenyan i, d’aquí poc, la tindrem acabada. Quan estigui completa i acabada us donarem l’enllaç per a poder-hi entrar i espero que tingueu ganes de veure-la!

El blog de la Mònica: http://alnuvol.info/2015rsm/


Electrocity

Aquesta setmana, hem jugat a eloctrocity!

 

  1. El que més m’ha agradat, ha sigut tindre la meva pròpia ciutat en que jo sóc l’alcaldessa!
  2. El que menys m’ha agradat, ha sigut no poder moure de lloc la ciutat ja que, depenent d’on estava, podia fer una cosa o una altra.
  3. He après que, necessitem tindre electricitat a la ciutat però, tampoc contaminar-la tant ja que, sinó, no pots viure en aquella ciutat perquè quasi no es pot respirar i, en aquest joc, la gent marxa i no tens tans punts.
  4. He tingut dificultats a que la gent de la meva ciutat no vulgui marxar ja que, si no fas proutes coses per la teva ciutat com ara tindre electricitat (renovable), et quedes sense diners i l’única cosa que fas, es baixar i baixar i, així, perds.               Ara, us deixo amb una presentació per a que entengueu com funciona el joc.