“Navidad, navidad dulce navidad! “

Hola holaaa amiguets de la weeb!

Estic super feliç el dia d’avui ja que s’acosta el nadal i les vacances !!! ( que ja ho necessitavem ee professors)

Avui us parlare una mica del powtoon que hem fet la meva millor amiga Júlia i jo. Aquest powtoon participara en un concurs amb la meva clase i nosaltres 2 estariem molt contentes si ens votesiu. Tambe podeu passar-vos per el bloc de la meva amiga on també hi han moltes coses interessants.

Blog de la Júlia Cliqueu aquii

Bueno aqui us deixo amb el nostre powtoon Nadalenc que és un lyrichs de la canço “Jingle bell rock”

Powtoon nadalenc copieu aquest enllaç: https://www.powtoon.com/online-presentation/eSzbLZu9X9q/?mode=movie#/

Fins un altreee amiguets!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *