Robot mBot

Aquest vídeo tracta sobre el robot mBot i el seu detector d’obstacles. Amb el seu sensor d’ultrasons, ho detecta tot i aleshores ho esquiva. Aquest vidio le fet amb l’editor de kizoa. Espero que us agradi!

Vídeo del robot mBot

Aquest vídeo tracta dels moviments i les posicions del robot mBot. També he fet un vídeo amb les meves companyes de com es mou pel terra, si el voleu veure, feu clic a la imatge de Kizoa, que es el programa que he utilitzat per realitzar aquest vídeo.

Placa d’arduino

Vídeo de com funciona i quins materials necessitem per fer funcionar un semàfor amb la placa d’auino:

Placa d’Arduino

Aquest vídeo t’explica els diferents passos que has de seguir per realitzar el semàfor amb leds i amb la placa d’Arduino. També fem servir l’scratch, perquè els leds posades al protoboard, s’ensenguin i faci l’efecte de semàfor. Hem utilitzat diferents materials per fer el semàfor com: el protoboard, el cable de connexió, un cable groc per connectar-lo a l’ordinador, i els leds i resistència.

Placa d’arduino

 

Aquí veureu el dibuix de la placa d’Arduino amb els components que formen part d’aquesta.

La placa d’Arduino està composta per diferents components, que es basa en el microcontrolador de codi obert, que és enfocament que ofereix un accès de font. Espero que pogueu aprendre algu amb aquesta imatge de Arduino.

Presentació

 

Hola, durant aquest curs farem unes pràctiques amb robots, que es podrà connectar amb l’aplicació de L’S4A, i potser després farem servir l’mBlock. Aquí us deixo l’enllaç de l’S4A i de l’mBlock:  S4A

mblock

Aquests dies començarem a observar la maquinària de la “placa de Arduino”. Aquí us deixo una foto d’aquesta placa:

Resultat d'imatges de placa d'arduino