Que passaria si programem el sensor de distància del robot?

Aquest es el meu video del robot m-Bot programat amb el mando a distància i un sensor de distància que fa que el robot no es pugui xocar amb parets,objectes, etc.

Funcionament del robot m-Bot

En aquest video us explico el funcionament del robot i com esta programat en diferents diapositives. Podeu veure el video desde el meu canal de youtube. Espero que us agradi molt!

Robot m-Bot

Aquesta es la meva presentació sobre el robot m-Bot on explico perque serveix i les seves parts. La presentació esta feta amb Genially. Espero que us hagi agradat!

 

Semàfor d’arduino

 

Aquest es el meu video editat del semafor amb una placa d’arduino on ensenyo els materials, elprograma que hem utilitzat i un video de exemple.

 

PLACA DE ARDUINO

En aquest treball em treballat les diferents parts d’una placa de arduino, aquí abaix us deixo la presentació que he fet on es veuen clarament totes les parts principals de una placa d’arduino. Espero que us agradi i que us serveixi per aprendre alguna cosa.

Scratch

Aquesta es la meva presentació d’una historia amb scratch. Espero que us agradi!

 

Quedem?

Aquí us deixo la història que he fet sobre dues amigues que volen anar al veure una pel·lícula al cinema i passar-so bé!

 

Postal de Nadal

Aquesta es la postal de Nadal de la meva companya Laura feta amb l’aplicació de Dibuixos de google. Espero que us agradi!

Us desitjo un bon Nadal a tots i a totes!

Postal de Nadal

Aquesta postal de Nadal l’he fet amb la Laura.

Us desitgem un bon Nadal a tots !!

La he fet amb l’aplicació de Dibuixos de google.

 

Grafiti

grafiti-marta

Aquesta imatge la he fet amb el programa de grafiti creator.Es molt util per crear grafitis .