EL ROBOT MBOT ESQUIVA OBSTACLES

Hola,
Aquí teniu un altre vídeo del Robot mBot, però en aquest, el Robot detecta obstacles amb un sensor que es diu ultrasons. En primer lloc, veureu un vídeo del que jo crec que passarà i després, veureu el que fa en realitat i com esquiva obstacles. Aquest vídeo, com molts altres, l’he fet amb el Kizoa, que podeu entrar directament per comentaris recents.

Espero que us agradi!!!

COM DIRIGIR EL ROBOT MBOT

Hola a tots,

Aquest vídeo que veureu a continuació, està fet amb una aplicació que es diu Kizoa, que pots entrar directament clicant a comentaris recents. Podem observar com i amb què es dirigeix el robot mBot, quins moviments pot fer, les diferents cares, i també pot esquivar obstacles. Per dirigir el mBot hem utilitzat una aplicació, que s’ha de descarregar, que es diu mBlock http://www.mblock.cc/software/mblock/ i un comandament a distància.

Espero que us agradi!!!

 

MURAL DIGITAL DE LA PLACA D’ARDUINO

L’Arduino és una placa de codi lliure, amb un suport software bastant bo, que permet editar i transferir el programa a la placa. L’inconvenient que presenta és la poca flexibilitat del hardware. En conjunt, Arduino és una eina que s’utilitza per crear prototips de robòtica. Aquest enllaç és un vídeo que explica les parts de la placa de l’Arduino: https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=EFh2Kgqi8e8

En aquesta imatge trobarem les parts més importants de la placa d’Arduino:

 

PRESENTACIÓ SCRATCH

Hola,
Avui us ensenyaré una presentació de Scratch, molt útil per si vols fer una mena de powerpoint escrivint i posant les imatges que tu vulguis a les diapositives. En aquesta presentació hi ha un diàleg entre amigues que volen passar la tarda juntes després de l’institut.
Espero que us agradi.

LA PRIMERA PUBLICACIÓ

Hola món, aquesta es la meva primera publicació del meu blog.

Es un grafiti creat i fet per mi en una aplicació que es diu “grafiti creator”  la web es: http://graffiticreator.net/ us la recomano, es molt xula.

Però entrant a la web http://alnuvol.info/ tambè o podeu trobar.

Bé aixó nomès es un grafiti, espero crear i pubilcar moltes mes coses que em passin pel cap.

mireia-moradell

Espero que us hagi agradat i que disfruteu molt de la meva pàgina!!!!

 

LA MEVA PRESENTACIÓ

Hola, em dic Mireia Moradell Sanz i tinc 12 anys.

Aquest és el meu blog de tecnologia.

Encara no sé què publicaré, penjaré i explicaré en el meu blog.

A mi m’agrada fer moltes coses, com quedar amb les amigues, viatjar, passar-m’ho súper bé… però les que em destaquen són jugar a bàsquet i fer fotografies.

Ja ho anireu veient al llarg de l’any!!!!