Juguem amb robots educatius!!

Hola, ja fa molt de temps que no escric.

Avui hem començat a fer tecnologia de grup partit. Aquest trimestre jugarem amb robots educatius que tenen forma de cotxe, ho això sembla. Aquests robots funcionen per Bluetooth i, més endavant, penjarem un vídeo a YouTube per ensenyar-vos com funcionen. Espero que us agradi!!

 

El NADAL s’apropa!

Ja heu decidit que fareu er les próximes festes?

Jo sempre faig el mateix: faig galetes amb la meva mare, vaig a esquiar, a patinar sobre gel i ,com sempre, vaig a sopar a casa dela meva avui Maria!

Com us he dit avans faig galetes amb la meva
mare i en ho passem bomba! Perquè despres de fer-les les decorem i li possem fondan de colors! Així que si no saps que fer, busca per internet alguna recepte de galetes i despres decora-les al teu gust. com tu vulguis!

Galletas De Navidad, Galleta, Cookie, Navidad, Sweet

L’hora del codi!

A la classe de tecnologia em jugat en una web molt interesant, plena de jocs, L’HORA DEL CODI.

Jo he jugat a un joc on havies de dir el que volies que fes l’opagarito
cell per esquivar els blocs de tubs. Quan arribes al nivell 7 et deixa triar el fons i el personatge que tu vols i al 10, que es l’últim, pots dissenyar tot el joc!

A mi personalment m’agradat moltíssim 🙂

https://ar.code.org/learn

Consumòpolis!

A la classe de Tecnologia estem preparant un munt de coses per participar en un concurs que es diu CONSUMÒPOLIS! El meu grup es format per: Laia, Aitana, Judith, Laia i jo.

Ens estem esforçant molt perquè tot surti quasi perfecte i esperem guanyar. Encara que el important es esforçar-nos al màxim i participar.

 

consumopolis

 

Nit d’ànimes!

El pròxim 28 d’octubre l’Espai jove d’Alella i La Teatral de Masnou preparen un tunel de la por a l’INS Alella on hi nomes poden entrar els més valents del poble.

L’entrada és gratuïta! El tema serà un escorxador. Viuràs l’experiència horrible que passen els animals abans de convertir-se en carn!

Jo, és el primer any que faig d’actriu! Us animo que vingueu a passar por, però sobretot veniu amb roba que és pugui embrutar. nit_d_animes

El meu esport!

 

Com ja sabeu el meu esport preferit és el VOLEIBOL. És súper divertit!

Quan vaig començar, fa un mes més o menys, era molt difícil, però ara ja he agafat la tècnica. És un esport que us recomano moltíssim perquè és un esport cooperatiu que t’obliga a comunicarte amb els companys o companyes del teu equip.

Si no saps quin esport practicar apuntat al VOLEYBOL!evolucion_del_voleibol_etiquetas_redondas-rfa3039ff86f347459daa41311b65b992_v9waf_8byvr_512