ROBOT MBOT!!!

Ara tenim un robot nouuu!!!!!

Aquestes semanes anirem fent videos sobre el robot, que fa, com funciona… Penjarem entrades explicant les experiencies i jugarem amb ell. Segur que serà super divertit, tenim moltes ganes!!!

L’HORA DEL CODI

El Jose avui ens ha ensenyat una pàgina wep molt guay i ens hem divertit molt. Jo mateix he jugat a un joc que és diu: Make a FLAPPY game. i després us donare l’enllaç. I com que m’he passat tots els nivells m’han donat una insignia:insignia

El enllaç és: https://studio.code.org/flappy/10

Que us ho passeu bomba!!!!

El meu país maternal

Jo vaig nèixer aquí a Catalunya, però no tota la meva família és d’allà. Com dit una part de la meva família és d’Austria (no Australia). Com diu un dit d’Austria:

austrian-kiangorosBueno. Jo sóc mig austriac. Austria és un dels millors països als que he viatjat i viscut, i mira que jo he anat a molts llocs. A allà hi han llacs preciosos i paisatges de montanya que és com si estiguesis vivint en una postal. A mi el que més m’agrada d’Austria és estar amb els meus cosins jugant o acanpant en el bosc, anar amb el meu avi i la resta de la família a collir bolets i tirar-me amb el trineu en els dies nevats. Austria és el país més fantastic i maravellós que he vist en la meva vida i mi passaria vivint tant de temps com pogues. Així que si us ha agradat el que heu llegit us agrada mireu aquestes fotos.

gallneukirchen-naturkulturweg-17061-0                         landschaft_muehlviertelr_alm

Image

attersee-hoellengebirge-oesterreich-werbung-weinhaeupl-doberoesterreich_4_01

Una bona lectura per el diumenge de pluja

Si t’agrada llegir, i no sabeu que fer jo primer de tot et recomanaria un dels libres de Harry Potter. Per si ja te las legit o busques una altra novella et recomano els llibres del RICK RIORDAN “Percy Jackson” sen una passada am mi m’agraden molt. Sin d’un noi de 12 anys descobreix una part de la seva vida que ell no savia, axil li canvia la vida i viu moltes aventures. Hi han 10 libres de col·lecció disfrutals!!

la-saga-de-percy-jackson-5-libros-rick-riordan-619901-mla20430003131_092015-f