El meu videoclip!

El divendres passat vam acabar de gravar un videoclip amb la cançó “I hate you I love you”. Parla d’un desenamorament. Diu que és molt dolorós que una persona a la qual estimaves ja no t’estimi, i nosaltres no estem d’acord sobre com ho expressala cançó, per això el videoclip que hem fet tracta sobre dues parelles que deixen la relació i que s’enamoren d’una altra persona. Un del membre de cada parella li demana que tornin a estar junts i que es va equivocar, però l’altre li diu queno, que està millor així, i al final surt una escena de totes sopant juntes, unes com a amigues i les altres com a parella.

Aquí us deixo la cançó. És maquíssima:

 

https://www.youtube.com/watch?v=BiQIc7fG9pA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *