Contingut robòtic

Fa un temps que no afegeixo contingut.

Tornem a la tecnologia el segon trimestre de 2n d’ESO, en aquests tres mesos estarem treballant amb uns robots que ens permetran aprendre i treballar amb ells espero que quedi divertit. A més utilitzarem nous programes per a personalitzar els treballs i feines que es duran a terme.

Hora del codi

A classe de tecno hem entrat a una pàgina web anomenada: “hour of code”. Dins aqueta pàgina web hi ha diferents jocs, jo he jugat a un que m’ha agradat molt! És diu “minecraft”. Tracta de donar indicacions a un personatge per a poder cumplir un objectiu proposat per a poder passasr de nivell. Cada nivell és més complicat i més elaborat.

Enllaç web: https://ar.code.org/learn

imatge-minecraft-2

Grafiti

Aquest és el meu grafiti, creat amb la pàgina web: “grafiti creator”.

grafiti-creator

Auest grafiti, l’he fet a partir d’una pagina web, que és la seguent; “grafiti creator”.

Espero que us agradi.

No se perquè però sóc així.

Hola a tots. No sé perquè però sóc així

Em dic Marina, la majoria de la gent em coneix com a la “marineixons“, la veritat m’agraden els dos noms així que m’es igual com em diguin.

M’agraden molt les fotografies, també m’agrada ballar i sóc bastant esportiva, de vegades vaig a córrer. Sóc una persona sensible, i sobretot molt sentimental, de fet aquest és un tema que m’agradaria destacar en el meu bloc. M’agrada parlar de com són les persones, i dels errors que cometem constantment la nostra societat humana.

Espero que us agradi el meu bloc.