Acabem l’activitat de realitat augmentada a Montblanc amb espira!

Durant les darreres setmanes hem elaborat una activitat de realitat augmentada del crèdit de síntesi a Montblanc. L’activitat la podeu trobar al següent enllaç web.

Hem treballat en grups escollits pels caps de grup decidits a tutoria.

Cada grup:

  • S´ha organitzat les tasques.
  • Ha elaborat un logo.
  • Ha fet fotografies dels monuments de Montblanc, per no tenir que pensar massa amb els copyrights, ja que les fotografies les han fet els alumnes amb els seus mòbils.

Cada membre d’un grup:

  • Ha fet les fitxes dels seus monuments.
  • Ha elaborat un collage de fotografies i ha fet un vídeo amb fotografies i música per cada monument. La entrada de com fer-ho la podeu trobar en el següent enllaç web.

Aquesta setmana cal acabar de publicar la informació generada per cada grup en un google sites de forma atractiva creativa. Podeu utilitzar les eines TIC que considereu més adients (Magisto, Slidely, Voki, Goanimate,…)

Una vegada acabada haureu de publicar la web en els diferents POIs (punts d’interès) a la vostra ruta amb espira i omplir els diferents apartats de cada punt d’interès.

geoaumentaty

Fes un clic a la imatge

 Per consultar les rutes que heu creat o creades per altres grups podeu fer-ho amb el mòbil.

geoaumentaty2

Fes un clic a la imatge

Per les vostres rutes podreu guanyar insígnies. Per veure com guanyar-les (rúbrica amb insígnies) podeu fer un clic a la imatge.

Deixa un comentari