Tu ets protagonista al núvol, som finalistes d’Edublogs 2015!

Aquesta és la insígnia que hem guanyat per ser  finalistes a Edublogs 2015 a la categoria “Blog de Alumnos de Secundaria”!

Pots continuar sent el protagonista del núvol editant el teu portafoli digital  o bloc personal i participant en els treballs de grup 😉 . Et recomanem estar a l’aguait perquè podràs guanyar insígnies i participar en els blogs d’aula administrats pels nois i noies de cada classe 😎 . En els propers dies començarem a veure-ho! T’animes a ser el protagonista del teu aprenentatge? Necessitem la teva empenta i creativitat!

A continuació pots veure tots els blocs participants al “IX Premio Espiral Edublogs 2015” per continuar aprenent i treure idees pel teu bloc. Fes un clic a la fotografia!

Ciberespiral

Si vols visitar els blocs finalistes fes un clic en el següent enllaç web. Felicitats a tots els participants per la feina de difondre l’ús dels blocs com a eina educativa!

Per últim, cal pensar que durant els darrers anys l’Institut d’Alella està treballant amb blocs en algunes assignatures. Aquest any la comunitat d’aprenentatge al núvol s’ha presentat al premi Edublogs. Els professors de Castellà i administradors de desocupadolector i llum de mar ens han orientat en el procés de millora del nostre bloc. Gràcies Carlos, Carme i Carme  🙂 !  A més a més, estem elaborant una activitat de realitat augmentada a Montblanc amb espira, amb el suport del professor de Ciències Socials i la professora d’Anglès. Gràcies Jordi i Isabel  😀 !

Desocupado lector (baldufa de plata Edublogs 2013)    +Info Edublogs

Llum de mar 2

Llum de mar (finalista Edublogs 2014)    +Info Edublogs

cropped-azulacabado.png

Al nuvol (finalista Edublogs 2015)    +Info Edublogs

Deixa un comentari