Com volem que sigui la classe de tecnologia de 1er A? Tu que penses?

A l’aula han començat algunes idees per millorar la classe de tecnologia:

 • Fer activitats en grup.
 • Veure videos per il·lustrar les explicacions de classe.
 • Utilitzar més la pissarra digital interactiva.
 • Utilitzar més els mòbils com a eina de cerca internet, per organitzar-nos… fent un ús responsable.
 • Fer jocs per aprendre.

16 comentaris a “Com volem que sigui la classe de tecnologia de 1er A? Tu que penses?

 1. Jo opino que les classes de tecnologia es fan pesades i avorrides. Jo ho solucionaria fent que sol al entrar a la classe fem la teoria i si un cas després fer els comentaris sobre el que acabem de fer.Estaria bé fer molts més treball en grup, exercici amb els aparells tecnològics, … Però tot hi així les classes de tecnologia m’agraden.

 2. A mi m’agradaria utilitzar mòbils , tauletes i que les classes siguin més ràpides, perquè de vegades ens quedem parlant d’alguna cosa que no toca i acabem sense corregir-ho tot, ni fer totes les activitats a classe…

 3. Jo crec que totes aquestes activitats milloraríen la classe de tecnologia, sobretot veient videos per il.lustrar les explicacions de la classe, ja que podríem entendre millor aquell tema.

 4. A mi m’agradaria una classe en què tinguéssim un tema per fer en grup. Llavors, quan comenci la classe, tot i que no estigui el professor, començar a fer o seguir el treball. Així no perdríem ni un minut de classe.

 5. A mi personalment, m’agrada molt la classe de tecnologia. El que faria, seria que féssim més presentacions i treballs (en grup o individual) sobre els temes que estiguem treballant.
  La classe la trobo divertida (mòbils, tauletes, ordinadors, etc.) però afegiria els treballs i les presentacions…

 6. Les classes de tecnologia són divertides, però es fan pesades al no poder avançar la classe. També crec que a la gent li agradaria més si utilitzessim un bloc per poder fer les activitats a classe, en la pantalla digital. Seria més divertida!!

 7. A mi les classes de tecnologia m’agraden bastant i més ara que ho estem fent amb grups de cinc persones. Ara les classes són més ràpides que abans. 🙂

Deixa un comentari