Com volem que sigui la classe de tecnologia de 1er B? Tu que penses?

A l’aula han començat algunes idees per millorar la classe de tecnologia:

 • Fer activitats en grup.
 • Veure videos per il·lustrar les explicacions de classe.
 • Utilitzar més la pissarra digital interactiva.
 • Utilitzar més els mòbils com a eina de cerca internet, per organitzar-nos… fent un ús responsable.
 • Fer jocs per aprendre.

17 comentaris a “Com volem que sigui la classe de tecnologia de 1er B? Tu que penses?

 1. Jo crec que les classes hauríen ser mes rapides, però no crec que sigui gaire adequat fer servir els telèfons a classe ja que tenim el perill de fer un mal ús. Però, en general son molt divertides.

 2. M’agradaria que la classe fos més ràpida, perquè sempre tardem molt en corregir i que si anessim mes ràpid crec que tindriem mes temps per fer mes coses a tecno

 3. A mi també m’agradaria utilitzar mòbils, tauletes,ordinadors… També m’agradaria fer projectes o activitats en grup i que no perdessim temps amb “tonteries” perquè llavorns es quan la classe es fa eterna.

 4. Jo penso que hauríem de fer la classe una mica més ràpida i no enrotllar-nos tant corregint. També hauríem de fer una mica més d’ús del llibre. I m’agrada molt que podrem utilitzar el mòbil, tauletes, ordinadors…

 5. Jo penso que hauríem de fer cada setmana mitja hora d’explicació i l’altre mitja hora fer servir més els portàtils, tauletes o mòbils.
  Per altra banda si anéssim molt endarrerits sí que no hauríem d’utilitzar les tauletes etc. Sí que hem de fer les coses del llibre

 6. La meva opinió sobre la classe de TECNO és que es podria fer més ràpida i fluida. Se m’ha acudit una idea per col·laborar: utilitzar els telèfons mòbils com a eina de recerca amb l’objectiu de poder trobar informació a internet més ràpidament i aprendre a fer-ne un bon ús. Jo crec que podem aprendre moltes coses en aquesta hora que tenim a la setmana i, crec que l’hauríem d’aprofitar agilitzant la classe utilitzant idees com la que proposo jo ara.

 7. Se m’ha oblidat de comentar dues coses el del llibre em refereixo a fer el temari/exercicis i el del mòbil si sabem alguna aplicació que ens anés bé també seria convenient explicar-la i comentar-la.

 8. A mi també m’agradaria anar una miqueta més ràpid en el moment de corregir i de fer la classe. També m’agradaria utilizar tauletes, ordinadors, móbils… com han dit els companys. Llavors he pensat que per poguer-ho fer tot i no perdre el ritme del llibre de teoria, podríem fer una setmana de llibre i estudi, la següent d’ordinadors, tauletes… i així continuament.

 9. Jo crec que la classe en si està bastant bé: participació, ús d’aparells electrònics…
  A mi em va agradar molt la tasca de les activitats de les diverses situacions que s’havien de resoldre. I m’agradaria fer-ne més…

Deixa un comentari