Es poden presentar de forma visual els efectes de generar electricitat al medi ambient?

Com hem comentat algunes vegades a tots nosaltres ens crida més l’atenció les notícies que contenen recursos multimèdia (imatges, vídeos,…). En David A. @balhisay pensa semblant i va escriure una notícia en el seu bloc on explica com fer una infografia pas a pas Enllaç web

En aquesta activitat es demana que cada parella faci dues infografies amb l’eina dibuix de Google Drive i cada persona les comparteixi en el seu bloc:

Infografia 1. Que és el canvi climàtic? I quines conseqüències provoca? + Info vídeo Canvi climàtic Edu3.cat

Infografia 2. En que consisteix l’efecte hivernacle?+ Info vídeo L’efecte hivernacle Edu3.cat

Podeu trobar exemples dels vostres companys/es de l’any passat en el següents enllaços web 2A i 2B.

Per fer les infografies també podeu utilitzar el següent programa Easel.ly

 

Després, es demana fer una animació amb powtoon amb el següent contingut: (Cada persona de la parella ha de compartir l’animació en el seu bloc)

Animació 1. Quins residus poden produir les centrals que generen electricitat? En quines centrals es produeixen? Quins efectes poden provocar sobre el medi ambient? En aquest cas, per contestar aquestes preguntes es recomanable veure aquest vídeo i consultar l’apartat 14. Tractament de residus del tema 2 del llibre+ Info vídeo Els residus Edu3.cat

Recordeu que podeu trobar recursos multimèdia per les vostres infografies en el cercador de creative commons. I que cal compartir els enllaços web de les imatges o altres recursos multimèdia que utilitzeu 😉 !

Enllaç web cercador de Creative Commons

 

Deixa un comentari