28 comentaris a “Us sembla bé utilitzar el mòbil a la classe de tecnologia de 1r d’ESO?

 1. Jo crec que si que estaria bé, perquè ara estem amb una edat que ens agraden molt els mòblis, tauletes, reproductors de música…
  A mi magradaria utilitzar el mòbil i/o la tauleta per poder millorar el bon ús i aprendre coses de l’electrònica que encara no sabem.

 2. Tens tota la raó David utilitzar els mòbils és una bona forma d’apendre i passar-ho molt bé ja que ara estem a una edat en que ens agraden els mòbils.

 3. Jo trobo que utilitzar el mòbil a la classe no seria una mala idea, però si l’utilitzem l’hem de saber fer servir. Per això necessitem organitzar-nos en grup i decidir-ho…

 4. Yo estoy desacuerdo con todos vosotros. Podríamos llevar los móviles para aprender cosas que aún no sabemos y aprovechar para pasarlo bien i consultar cosas por internet

 5. És molt bona idea perquè ens agraden molt els mòbils i els ipads…sobretot podrem entrar al bloc, mirar videos i apendre mes coses que no sabem

 6. A mi m’agradaria portar el meu mòbil per fer el treball, però hi ha un problema que algú utilitzarà el mòbil a classe pel “wasapp” i ja no ens deixaràs utilitzar el mòbil a la classe. Llavors, serà molt molt aburrida. Et podríes posar al darrere i mirar.Bueno fins la setmana que bé.

 7. Jo opino el mateix que en David A. Seria una bona idea utilitzar els mòbils a la classe de tecnologia perquè així podríem aprendre de forma divertida, no sempre amb els llibres.

 8. A mi me gusta mucho la tecnología por eso me gustaría llevar el iPad o iPhone en clase de tecnología. Podríamos entrar en el blog o consultar Internet. Estoy totalmente de acuerdo con David A.

 9. Jo penso que estaria molt bé utilitzar el mòbil, perquè així aprenem a utilitzar-lo per entrar en el bloc des de tots els aparells electrònics. També opino com el David A.

 10. A mi m’agradaria utilitzar el mòbil a classe. Podríem utilitzar-lo per comunicar-nos si fem algun joc en grup. També podríem utilitzar-lo per jugar amb aplicacions sobre el tema que el professor vulgués.

Deixa un comentari